המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להרתיח את השמן במחבת כבדה, בחום בינוני.
לטגן את הבצל והשום במשך שלוש דקות עד שיתרככו.
להוסיף את השעועית , העגבניות, הסלרי והמרווה לכסות את המחבת ולבשל 30 דקות על אש נמוכה ולערבב מדי פעם.
להסיר את המכסה ולבשל 10 דקות או עד שהבלילה תהיה סמיכה.
להוסיף את מיץ הלימון והפלפל.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0