המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
להרתיח את השמן במחבת כבדה, בחום בינוני.
לטגן את הבצל והשום במשך שלוש דקות עד שיתרככו.
להוסיף את השעועית , העגבניות, הסלרי והמרווה לכסות את המחבת ולבשל 30 דקות על אש נמוכה ולערבב מדי פעם.
להסיר את המכסה ולבשל 10 דקות או עד שהבלילה תהיה סמיכה.
להוסיף את מיץ הלימון והפלפל.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0