המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות).
חותכים את הסלמון ל-16 קוביות בגודל 2x2 ס"מ (אפשר להשאיר את העור). מסירים את העלים מחלקם התחתון של ענפי הרוזמרין ומשפדים על כל ענף רוזמרין קוביית דג (משתדלים לשפד את הקובייה במרכזה ונמנעים מלנעוץ בצד העור כי הוא קשה לחירור).
מתבלים את הדגים במלח גס ופלפל גרוס.
מחממים את השמן במחבת על להבה גבוהה ומטגנים את הקוביות כדקה מכל צד.
מניחים בתבנית אפייה ואופים 5 דקות.
אפשר לטגן את הסלמון יום מראש ולחמם בתנור (ב-180 מעלות) במשך 7 דקות, ממש לפני ההגשה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0