המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לשפכטל ברביקיו: מורחים על נייר אפייה שכבה של רוטב ברביקיו. מפזרים את גבינת הפרמזן.
חותכים את תפוחי האדמה דק דק, עדיף במנדולינה, ומסדרים על שכבת הברביקיו/פרמזן כשהם צמודים אחד לשני.
מוסיפים מעט מלח פלפל. מוסיפים עירית.
מכניסים לתנור שחומם מראש 200 מעלות כ-20 דקות.
לשפכטל צ'ילי מתוק: מורחים שכבה דקה של רוטב צ'ילי על נייר אפייה.
מוסיפים את תפוחי האדמה הפרוסים.
מוסיפים מלח פלפל וחמאה. מפזרים עירית.
מכניסים לתנור שחומם ל-200 מעלות ל-20 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0