המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
1.מאדים את עלי החמציץ בסיר כ-3 דק' אגב בחישה, עד שהעלים משנים את צבעם.
מוציאים אותם וקוצצים. מניחים בצד.
מכינים מרק דליל: משחימים את הבצל בשמן, מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה, מלח ופלפל, ויוצקים את המים. מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה כ-30 דקות.
מוסיפים את עלי החמציץ הקצוצים למרק, מדללים במעט מים אם יש צורך.
מגישים בקישוט שמנת רגילה ורבע ביצה קשה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0