מניחים את הפטריות עם הכיפה כלפי בסיס תבנית מרובדת בנייר אפייה, ומתבלים את הפטריות עם מלח ופלפל שחור. מזליפים מעט שמן כמהין על כל פטרייה.
שלב 2
15 דקות
מכניסים לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של כ-200 מעלות. צולים בתנור את הפטריות במשך כ-15 דקות.
שלב 3
0 דקות
חותכים את הכרשה לפרוסות דקות. מוסיפים את טבעות הכרשה למחבת חם עם מעט שמן , ומטגנים תוך כדי ערבוב במשך כ-4 דקות.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים לסיר עם מים ומלח את הארטישוק הירושלמי ואת תפוחי האדמה. מתבלים מעט טימין, מלח ופלפל לבן, ומבשלים עד שהארטישוק ותפוחי האדמה רכים.
שלב 5
0 דקות
מוציאים את הארטישוק ותפוחי האדמה, ומניחים בקערה.
שלב 6
0 דקות
טוחנים את הארטישוק ותפו"א בבלנדר עד לקבלת קרם חלק. משפרים טעם עם תיבול של מלח ופלפל.
שלב 7
0 דקות
מנקים את שקדי העגל, משומן ומגידים. חותכים את השקדים לקוביות בגודל של כסנטימטר אחד. מתבלים בטימין, מלח ופלפל לבן. מוסיפים את נתחי השקדים למחבת עם מעט מאד שמן ומטגנים אותם עד שמתקבל מעטה שחום.
שלב 8
0 דקות
מורחים את קרם הארטישוק על בסיס כלי הגשה יפה. מניחים את נתחי שקדי העגל המטוגנים, ומסביב את הפטריות. מעטרים את המנה עם עירית קצוצה, ומגישים.
שלב 1
מתוך
8
מניחים את הפטריות עם הכיפה כלפי בסיס תבנית מרובדת בנייר אפייה, ומתבלים את הפטריות עם מלח ופלפל שחור. מזליפים מעט שמן כמהין על כל פטרייה.
שלב 2
מתוך
8
מכניסים לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של כ-200 מעלות. צולים בתנור את הפטריות במשך כ-15 דקות.
שלב 3
מתוך
8
חותכים את הכרשה לפרוסות דקות. מוסיפים את טבעות הכרשה למחבת חם עם מעט שמן , ומטגנים תוך כדי ערבוב במשך כ-4 דקות.
שלב 4
מתוך
8
מוסיפים לסיר עם מים ומלח את הארטישוק הירושלמי ואת תפוחי האדמה. מתבלים מעט טימין, מלח ופלפל לבן, ומבשלים עד שהארטישוק ותפוחי האדמה רכים.
שלב 5
מתוך
8
מוציאים את הארטישוק ותפוחי האדמה, ומניחים בקערה.
שלב 6
מתוך
8
טוחנים את הארטישוק ותפו"א בבלנדר עד לקבלת קרם חלק. משפרים טעם עם תיבול של מלח ופלפל.
שלב 7
מתוך
8
מנקים את שקדי העגל, משומן ומגידים. חותכים את השקדים לקוביות בגודל של כסנטימטר אחד. מתבלים בטימין, מלח ופלפל לבן. מוסיפים את נתחי השקדים למחבת עם מעט מאד שמן ומטגנים אותם עד שמתקבל מעטה שחום.
שלב 8
מתוך
8
מורחים את קרם הארטישוק על בסיס כלי הגשה יפה. מניחים את נתחי שקדי העגל המטוגנים, ומסביב את הפטריות. מעטרים את המנה עם עירית קצוצה, ומגישים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0