המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להכנת המלית: במחבת רחבה עם שמן חם מאדים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את השום הכתוש, את הבשר הטחון וכן את נתחי הכבד הצלויים, מאדים ומערבבים יחד כעשר דקות. מוסיפים את הפטרוזיליה, מתבלים במלח ופלפל שחור, ומאדים למשך כחמש דקות נוספות. מורידים את המחבת מהכיריים, ומניחים בצד.
להכנת עלי הפילו: מפרקים בזהירות דף אחד מעלי הפילו. יוצרים ריבועים בגודל 10X10 ס"מ. מברישים כל ריבוע במעט שמן. במרכז כל ריבוע מניחים מעט מהמלית, ובעדינות סוגרים את הקצוות ויוצרים שקיות. את השקיות יש לקשור עם עירית.
מניחים את שקיות הפילו על גבי תבנית אפייה עם נייר אפייה. מכניסים לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של כ-180 מעלות, ואופים במשך כ-25 דקות, או עד ששקיות הפילו הממולאות מקבלות גוון זהוב יפה.
אופן ההגשה: מניחים את שקיות עלי הפילו הממולאים בכלי הגשה נאה, לצד צלוחיות רוטב צ'ילי מתוק או סויה. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0