המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לחתוך את בצק הפילו לריבוע שיכנס בתוך שקע התבנית וישארו עוד זנבות כלפי חוץ.
לקחת ריבוע פילו למרוח אותו במרגרינה לשים עוד אחד מעליו ולמרוח.
להכניס לתוך השקעים.
לטגן את הבצל ולהוסיף את הפטריות, להמשיך לטגן כ-2 דק'. להוסיף את הפירות היבשים, לערבב, להוסיף את הפטרוזיליה ואת התבלינים ולערבב.
להוסיף את הביצה ולערבב.
להמיס את הקמח במים ולהוסיף לתערובת, לערבב, לאחר 5 דקות להוריד מהאש.
לאחר שהצטנן מעט להוסיף את השמנת לערבב.
לשים בתוך הבצק עד 3/4 מהגובה ולאפות כ-20 דקות בחום בינוני.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0