המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים בצל ומוסיפים את העגבניות הקצוצות.
נותנים לעגבניות להתאדות. מתבלים מלח פלפל קצת כמון.
שוברים את הביצים על העגבניות ונותנים לזה להתבשל לדרגה הרצויה.
מעבירים את כל התכולה לפיתה או באגט.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0