המתכון הזה נוצר עבור 3 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים במחבת את הבצל ואת הפלפל, עד השחמה.
מוסיפים שום כתוש, עגבניות, קטשופ, אריסה, פפריקה, מלח ומים.
מערבבים היטב ומביאים לרתיחה.
ממשיכים לבשל על אש נמוכה עם מכסה סגור חלקית למשך 5-10 דקות, עד שהתערובת מסמיכה.
מוסיפים את הביצים ומבשלים 5 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0