המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
קוצצים את הבצל קטן-קטן.
חותכים את העגבניות לקוביות.
מחממים שמן במחבת ומטגנים את הבצל 5 דקות.
מוסיפים את קוביות העגבניה ואת הטונה, מערבבים היטב ומתבלים.
מוסיפים ביצים, מערבבים היטב ומעבירים לאש קטנה.
מכסים את המחבת ומבשלים 5 דקות.
מורידים מהאש ואוכלים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0