המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
במחבת מחממים שמן זית.
מוסיפים את הבצל ומזהיבים.
מוסיפים את השום ומערבבים תוך כדי בישול. היזהרו שלא יישרף.
מוסיפים עגבניות וגמבה, מערבבים ומבשלים כחמש דקות עם מכסה.
מוסיפים קטשופ, מלח, פלפל ופפריקה מתוקה ומערבבים.
שוברים את שתי הביצים על הרוטב ומבשלים עוד 3-5 דק' (עד שהביצים מבושלות).
מגרדים מעט גבינה בולגרית, מחכים כמה שניות עד שתימס מעט ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0