המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
במחבת רחבה מחממים שמן זית ומטגנים את הבצל. מוסיפים את הגמבה ומטגנים כ-5 דק' - עד שהיא מתרככת.
מערבבים בקערה את יתר החומרים ומוסיפים למחבת. מבשלים על להבה בינונית במשך 20-25 דק' עד לקבלת תערובת סמיכה. מערבבים מדי פעם.
מוסיפים את הביצים וממשיכים לבשל על להבה גבוהה כ-10 דק'. מגישים את השקשוקה במחבת, עם פיתות ומתחילים לנגב ולזלול.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0