המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שמים בסיר את המים הרותחים ומוסיפים את הרסק, פפריקה, עריסה, שום, ותבלינים. מערבבים ומביאים לרתיחה.
מנמיכים להבה ומבשלים 20 דקות.
שוברים את הביצים (מבלי לפגוע בחלמון), ומכניסים אותן אחת אחרי השניה לסיר. מכסים ומבשלים כמה דקות.
מכניסים את שברי המצות והקבנוס לסיר ונותנים לתבשיל להתבשל 20 דקות נוספות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0