המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים 2 ביצים יחד עם סומק, מלח ופלפל שחור.
חותכים את הבצל לרצועות, חותכים את העגבניות לריבועים.
מעבירים את התערובת למחבת, מטגנים עד שהתערובת תתחיל להלבין בצדדים ומתחילים לערבב ולקשקש במשך 6 דקות.
מבשלים במחבת נוספת את הבצל והעגבנייה כ-5 דקות.
מסדרים בצלחת את תערובת הביצים והעגבניות, מוסיפים רסק עגבניות. מערבבים ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0