המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מטגנים את השום עד שישחים. מוסיפים את העגבניות ומערבבים על אש גבוהה.
מוסיפים את התבלינים לפי הטעם ואת רסק העגבניות. כל הזמן מערבבים.
עם מזלג מרסקים את העגבניות עד שהרוטב הופך לעיסה אחת
מוסיפים חצי כוס מים, מנמיכים את האש ומוסיפים את תפוחי האדמה.
מבשלים עד שתפוח האדמה נהייה רך ומוסיפים את הנקנקיות עד שהם מבושלות.
בסוף מוסיפים ביצים, מכסים את המחבת עם מכסה שהביצים יתבשלו טוב גם מלמעלה.
לפי הצורך מוסיפים מעט מים שלא יידבק. מבשלים עד שהביצים מוכנות ומגישים
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0