המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים מעט שמן במחבת עמוקה. מטגנים קלות את השום והפלפל ומוסיפים מיד את העגבניות. לאחר כ-2 דקות מוסיפים גם את הפפריקה, רסק ומים, ומערבבים היטב.
ממשיכים לטגן, לאחר כ-5 דקות נוספות (על אש בינונית), טועמים ומתקנים תיבול על ידי מלח ופלפל.
שוברים פנימה את הביצים אחת אחרי השנייה ומבשלים ביחד כ-3 דקות.
מסירים מהאש ומגישים חם יחד עם פיתה חמה או עם לחם כפרי טרי.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0