המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים בקערה את הניוקי, רוטב פסטו, שמנת לבישול, עגבניות שרי, שמן זית, מים מלח ופלפל שחור.
מניחים הכל בתבנית ומפזרים מעל חתיכות גבינת פטה וענפי תימין.
מכסים בנייר אפייה רטוב ומקומט ואופים בתנור שחומם מראש ל- 20 דקות על 180 מעלות.
לאחר 180 מעלות מסירים את הנייר ל- 7 דקות השחמה מגישי עם עלי צ'יפס מרווה מעל (עלי מרווה מטוגנים עד לפריכות).
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 4