המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים את הבצל לרצועות ארוכות.
בסיר הבישול מחממים מעט שמן ומטגנים את הבצל עד שמזהיב קצת, מוסיפים את גרגירי החומוס ומערבבים, מוסיפים את התבלינים: מלח, בהרט, כמון, קינמון, ואבקת המרק עוף, מוערבבים,
לאחר מכן מכניסים את האורז ומערבבים,
מוסיפים את ציר העוף/ המים ומבשלים על אש גבוהה עד רתיחה. אח"כ מנמיכים את הלהבה ומבשלים באיטיות עד שהמים מתאדים, מגישים חם, מומלץ להגיש עם יוגורט.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0