בסיר הבישול מחממים מעט שמן ומטגנים את הבצל עד שמזהיב קצת, מוסיפים את גרגירי החומוס ומערבבים, מוסיפים את התבלינים: מלח, בהרט, כמון, קינמון, ואבקת המרק עוף, מוערבבים,
שלב 3
0 דקות
לאחר מכן מכניסים את האורז ומערבבים,
שלב 4
0 דקות
מוסיפים את ציר העוף/ המים ומבשלים על אש גבוהה עד רתיחה. אח"כ מנמיכים את הלהבה ומבשלים באיטיות עד שהמים מתאדים, מגישים חם, מומלץ להגיש עם יוגורט.
שלב 1
מתוך
4
חותכים את הבצל לרצועות ארוכות.
שלב 2
מתוך
4
בסיר הבישול מחממים מעט שמן ומטגנים את הבצל עד שמזהיב קצת, מוסיפים את גרגירי החומוס ומערבבים, מוסיפים את התבלינים: מלח, בהרט, כמון, קינמון, ואבקת המרק עוף, מוערבבים,
שלב 3
מתוך
4
לאחר מכן מכניסים את האורז ומערבבים,
שלב 4
מתוך
4
מוסיפים את ציר העוף/ המים ומבשלים על אש גבוהה עד רתיחה. אח"כ מנמיכים את הלהבה ומבשלים באיטיות עד שהמים מתאדים, מגישים חם, מומלץ להגיש עם יוגורט.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0