המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
קולפים את החצילים, פורסים לעיגולים דקים ומוסיפים להם מלח, משהים כעשר דקות וסוחטים אותם ממים היטב.
מחממים שמן בסיר ומטגנים את החצילים.
חותכים את הבצל לרצועות ארוכות.
בסיר בישול מחממים שמן תירס, מטגנים את הבצל, מוסיפים את החצילים המטוגנים, מוסיפים את שלושת רבעי כמויות התבלינים: מלח, בהרט, קינמון ומרק העוף, מערבבים, מוסיפים את האורז מעל ומוסיפים אליו את יתרת התבלינים מערבבים (ומנסים לא לערבב עם החצילים). מוסיפים את ציר העוף/מים ומבשלים על אש גבוהה רתיחה.
מנמיכים את הלהבה ומבשלים עד שהמים מתאדים.
מצננים מעט והופכים את תכולת הסיר לקערה שטוחה עגולה (יוצא כמו עוגה!) ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0