המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים את הכרובית ואת הגזר, שוטפים היטב במים.
מחממים את השמן בסיר ומטגנים את הכרובית ואת הגזר.
חותכים את הבצל לרצועות ארוכות.
בסיר בישול מחממים מעט שמן תירס, מטגנים את הבצל, מוסיפים את הירקות המטוגנים, מוסיפים את שלושת רבעי כמויות התבלינים : מלח, בהרט, קינמון ומרק העוף, מערבבים, מוסיפים את האורז מעל ומוסיפים אליו את יתרת התבלינים מערבבים אותו ומנסים לא לערבב אותו עם הירקות, מוסיפים את ציר העוף/מים ומבשלים על אש גבוהה עד הרתיחה. אחרי כן מנמיכים את הלהבה ומבשלים עד שהמים מתאדים.
מצננים מעט והופכים את תכולת הסיר לקערה שטוחה עגולה (יוצא כמו עוגה!). מגישים. בתיאבון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0