המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מקלפים את הבצל וחותכים לרצועות ארוכות.
מפרקים את עלי הכרוב, מרתיחים בסיר ליטר וחצי מים ומבשלים את עלי הכרוב עד שמתרככים מסננים ומצננים מעט.
חותכים את עלי הכרוב המבושל לרצועות ארוכות.
מחממים קצת שמן בסיר הבישול ומטגנים קצת את הבצל עד שיזהיב, מוסיפים את הבשר הטחון, ממליחים ומפלפלים, מערבבים ונותנים לבשר להתבשל קצת למספר דקות. מוסיפים את הכרוב החתוך ומערבבים.
מוסיפים את האורז ואת שאר התבלינים, מערבבים ומוסיפים את ציר העוף (ניתן להוסיף במקום הציר גם מים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), מבשלים על אש גבוהה עד רתיחה אח"כ מנמיכים את הלהבה ומבשלים על אש נמוכה עד שהמים מתאדים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1