בסיר הבישול מחממים מעט שמן ומטגנים את הבצל עד שמזהיב קצת, מוסיפים את האפונה והגזר ומערבבים, מוסיפים את התירס ומערבבים, מוסיפים את התבלינים: מלח, בהרט, כמון, קינמון, ואבקת מרק, מערבבים, מוסיפים את האורז ומערבבים.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים את המים/ציר העוף ומבשלים על אש גבוהה עד רתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים באיטיות עד שהמים מתאדים. לקראת הסוף מוסיפים את אגוזי הקשיו ואת השקדים ומערבבים, מגישים חם. בתיאבון.
שלב 1
מתוך
3
חותכים את הבצל לרצועות ארוכות.
שלב 2
מתוך
3
בסיר הבישול מחממים מעט שמן ומטגנים את הבצל עד שמזהיב קצת, מוסיפים את האפונה והגזר ומערבבים, מוסיפים את התירס ומערבבים, מוסיפים את התבלינים: מלח, בהרט, כמון, קינמון, ואבקת מרק, מערבבים, מוסיפים את האורז ומערבבים.
שלב 3
מתוך
3
מוסיפים את המים/ציר העוף ומבשלים על אש גבוהה עד רתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים באיטיות עד שהמים מתאדים. לקראת הסוף מוסיפים את אגוזי הקשיו ואת השקדים ומערבבים, מגישים חם. בתיאבון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0