המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים במחבת רחב מעט שמן זית. מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים במשך כשלוש דקות, עד שהבצל הופך לשקוף.
מוסיפים את קוביות הפלפל האדום, הזוקיני, הפטריות, וטבעות הקבנוס ומטגנים במשך כ-4 דקות נוספות. מסירים מהכיריים ומניחים בצד.
מחממים בסיר רחב שמן זית. מוסיפים את האורז, ומערבבים, עד שכל הגרגרים עטופים במעטה שמן. מתבלים במלח, , שום, פפריקה, כורכום ופטרוזיליה, ומטגנים במשך כדקה. יוצקים לסיר את ציר העוף, מערבבים ומביאים לרתיחה.
מכסים את הסיר, ומבשלים במשך כ-20 דקות מעל להבה נמוכה. מורידים מהכיריים, ומגישים חם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0