המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מתבלים במלח ופלפל את נתח האסאדו עם עצמות (פרוס באמצע בין העצמות) וצורבים אותו בסיר לוהט עם מעט שמן, עד השחמה.
מוציאים את הבשר מהסיר, ומאדים כ-5 דקות באותו סיר את הירקות: לפתות, בצלי שאלוט, שום, גזר, ורוזמרין, עד להשחמתם.
מוסיפים את הבשר לירקות, יוצקים את ציר הבקר, יין וסילאן ומביאים לרתיחה.
מנמיכים להבה ומבשלים כ-180 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0