המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
משרים את הבורגול במים חמים 10 דקות, שוטפים היטב.
ממיסים בסיר הבישול את המרגרינה ומוסיפים את האטריות, מטגנים קצת עד שהאטריות יזהיבו, מוסיפים את הבורגול ומערבבים, מוסיפים מלח ומרק עוף ומערבבים.
מוסיפים מים עד שמכסים את הבורגול. אחרי רתיחה מנמיכים את הלהבה וממשיכים לבשל על להבה נמוכה, עד שהמים מתאדים.
מגישים עם יוגורט.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0