המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
משרים את הבורגול במים חמים כעשר דקות, שוטפים היטב.
קולפים את הבצל ואת העגבניות וחותכים לקוביות קטנות.
ממיסים בסיר הבישול את המרגרינה ומוסיפים את הבצל, מטגנים קצת עד שהבצל מזהיב, מוסיפים את העגבניות ומערבבים, מוסיפים את הבורגול ומערבבים, מוסיפים מלח, כמון ומרק עוף ומערבבים, ומוסיפים בסוף את רסק העגבניות ומערבבים, מוסיפים מים עד שמכסים את הבורגול ומביאים לרתיחה.
מנמיכים את הלהבה וממשיכים לבשל על להבה נמוכה עד שהמים מתאדים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0