המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים בסיר את השמן, ומשחימים את קוביות הבשר מכל הצדדים, לבסוף מוציאים מהסיר.
בשמן שנשאר בסיר, מזהיבים קלות את השום ומוסיפים את העגבניות הטריות, את המים ואת התבלינים. מחזירים את קוביות הבשר לסיר ומביאים הכול לרתיחה.
מבשלים על להבה גבוהה כ-25 דקות עם מכסה סגור למחצה.
מוסיפים לסיר את הזיתים, וממשיכים לבשל כ-90 דקות נוספות במכסה סגור ועל להבה נמוכה, עד שמתקבל ציר סמיך כמו ריבה.
מיד עם תום הבישול, מוסיפים את הכוסברה הטרייה ומשהים כ-15 דקות בסיר מכוסה היטב, בוחשים קלות ומגישים. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0