המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בסיר גדול יש להניח את הבשר, להוסיף מים עד כיסוי ולבשל כ-90 דקות עד לריכוך.
בסיר נפרד, יש להכניס הבצלים החתוכים, לכסות במכסה ולבשל על גבי להבה נמוכה מאד לאידוי הבצל, עד לריכוך. מדי פעם לערבב ולכסות שוב.
כשהבשר התרכך, יש להסיר את הנוזלים שנשארו.
לאחר אידוי הבצל, יש להוסיף מלח וכורכום ולערבב. (אין צורך להוסיף שמן, הבשר שומני דיו).
להוסיף את הבשר לסיר הבצל, להוסיף מים עד כיסוי המרכיבים ולא יותר. להביא לרתיחה, ואז יש להנמיך את הלהבה לנמוכה ביותר, לכסות ולבשל כ-120 דקות עד להסמכה וצבע יפה של התבשיל.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0