בסיר גדול יש להניח את הבשר, להוסיף מים עד כיסוי ולבשל כ-90 דקות עד לריכוך.
שלב 2
0 דקות
בסיר נפרד, יש להכניס הבצלים החתוכים, לכסות במכסה ולבשל על גבי להבה נמוכה מאד לאידוי הבצל, עד לריכוך. מדי פעם לערבב ולכסות שוב.
שלב 3
0 דקות
כשהבשר התרכך, יש להסיר את הנוזלים שנשארו.
שלב 4
0 דקות
לאחר אידוי הבצל, יש להוסיף מלח וכורכום ולערבב. (אין צורך להוסיף שמן, הבשר שומני דיו).
שלב 5
120 דקות
להוסיף את הבשר לסיר הבצל, להוסיף מים עד כיסוי המרכיבים ולא יותר. להביא לרתיחה, ואז יש להנמיך את הלהבה לנמוכה ביותר, לכסות ולבשל כ-120 דקות עד להסמכה וצבע יפה של התבשיל.
שלב 1
מתוך
5
בסיר גדול יש להניח את הבשר, להוסיף מים עד כיסוי ולבשל כ-90 דקות עד לריכוך.
שלב 2
מתוך
5
בסיר נפרד, יש להכניס הבצלים החתוכים, לכסות במכסה ולבשל על גבי להבה נמוכה מאד לאידוי הבצל, עד לריכוך. מדי פעם לערבב ולכסות שוב.
שלב 3
מתוך
5
כשהבשר התרכך, יש להסיר את הנוזלים שנשארו.
שלב 4
מתוך
5
לאחר אידוי הבצל, יש להוסיף מלח וכורכום ולערבב. (אין צורך להוסיף שמן, הבשר שומני דיו).
שלב 5
מתוך
5
להוסיף את הבשר לסיר הבצל, להוסיף מים עד כיסוי המרכיבים ולא יותר. להביא לרתיחה, ואז יש להנמיך את הלהבה לנמוכה ביותר, לכסות ולבשל כ-120 דקות עד להסמכה וצבע יפה של התבשיל.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0