מערבבים את תפוחי האדמה עם כל התבלינים ומניחים בצד לחצי שעה לספיגת טעמים (כמה שיותר זמן יותר טוב).
שלב 2
10 דקות
בסיר עם מעט שמן מטגנים היטב את חתיכות הבשר מכל הכיוונים.
*ניתן להמיר את הבשר בשוקי עוף באותה הכמות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים את הבצל ומערבבים טוב, מוסיפים את תערובת תפוחי האדמה ומכסים עם מים עד לכיסוי מלא.
שלב 4
60 דקות
מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים כשעה.
שלב 1
מתוך
4
מערבבים את תפוחי האדמה עם כל התבלינים ומניחים בצד לחצי שעה לספיגת טעמים (כמה שיותר זמן יותר טוב).
שלב 2
מתוך
4
בסיר עם מעט שמן מטגנים היטב את חתיכות הבשר מכל הכיוונים.
*ניתן להמיר את הבשר בשוקי עוף באותה הכמות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 3
מתוך
4
מוסיפים את הבצל ומערבבים טוב, מוסיפים את תערובת תפוחי האדמה ומכסים עם מים עד לכיסוי מלא.
שלב 4
מתוך
4
מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים כשעה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0