בסיר בינוני-גדול מחממים את שמן הזית. חותכים את הבצלים לקוביות בגודל בינוני, ומזהיבים בשמן.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים את נתחי הבשר, וצורבים מעט מכל הכיוונים, עד שהבשר משנה את צבעו.
שלב 4
5 דקות
מוסיפים את הגזרים חתוכים לפרוסות בעובי של כ-1 ס"מ, ומערבבים. מוסיפים מים (אפשר להשתמש גם בציר ירקות או עוף, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) ומביאים לרתיחה.
שלב 5
0 דקות
חותכים את הבטטה לקוביות או פרוסות, ומוסיפים לסיר.
שלב 6
0 דקות
חותכים את הפטריות לחצאים, ומוסיפים לסיר.
שלב 7
0 דקות
מסננים את החיטה מהמים, ומוסיפים לסיר.
שלב 8
0 דקות
מביאים שוב לרתיחה כשהסיר מכוסה, ומנמיכים את האש לרתיחה עדינה. מוסיפים את הסילאן ועלי הדפנה ומבשלים עוד כ-90 דקות, ברתיחה עדינה.
שלב 9
0 דקות
כחצי שעה לפני סוף הבישול מתבלים במלח ופלפל.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
9
משרים את החיטה במים ל-30 דקות לפחות.
שלב 2
מתוך
9
בסיר בינוני-גדול מחממים את שמן הזית. חותכים את הבצלים לקוביות בגודל בינוני, ומזהיבים בשמן.
שלב 3
מתוך
9
מוסיפים את נתחי הבשר, וצורבים מעט מכל הכיוונים, עד שהבשר משנה את צבעו.
שלב 4
מתוך
9
מוסיפים את הגזרים חתוכים לפרוסות בעובי של כ-1 ס"מ, ומערבבים. מוסיפים מים (אפשר להשתמש גם בציר ירקות או עוף, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) ומביאים לרתיחה.
שלב 5
מתוך
9
חותכים את הבטטה לקוביות או פרוסות, ומוסיפים לסיר.
שלב 6
מתוך
9
חותכים את הפטריות לחצאים, ומוסיפים לסיר.
שלב 7
מתוך
9
מסננים את החיטה מהמים, ומוסיפים לסיר.
שלב 8
מתוך
9
מביאים שוב לרתיחה כשהסיר מכוסה, ומנמיכים את האש לרתיחה עדינה. מוסיפים את הסילאן ועלי הדפנה ומבשלים עוד כ-90 דקות, ברתיחה עדינה.
שלב 9
מתוך
9
כחצי שעה לפני סוף הבישול מתבלים במלח ופלפל.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 1