המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
משרים את החיטה במים ל-30 דקות לפחות.
בסיר בינוני-גדול מחממים את שמן הזית. חותכים את הבצלים לקוביות בגודל בינוני, ומזהיבים בשמן.
מוסיפים את נתחי הבשר, וצורבים מעט מכל הכיוונים, עד שהבשר משנה את צבעו.
מוסיפים את הגזרים חתוכים לפרוסות בעובי של כ-1 ס"מ, ומערבבים. מוסיפים מים (אפשר להשתמש גם בציר ירקות או עוף, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) ומביאים לרתיחה.
חותכים את הבטטה לקוביות או פרוסות, ומוסיפים לסיר.
חותכים את הפטריות לחצאים, ומוסיפים לסיר.
מסננים את החיטה מהמים, ומוסיפים לסיר.
מביאים שוב לרתיחה כשהסיר מכוסה, ומנמיכים את האש לרתיחה עדינה. מוסיפים את הסילאן ועלי הדפנה ומבשלים עוד כ-90 דקות, ברתיחה עדינה.
כחצי שעה לפני סוף הבישול מתבלים במלח ופלפל. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1