המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
בסיר רחב מחממים שמן זית ומזהיבים את הבצל. מוסיפים שום ומערבבים כחצי דקה (זהירות, שלא ישרף).
מוסיפים את הבשר וצורבים מכל הצדדים, עד שהבשר משנה את צבעו.
מערבבים בקערה חרדל עם דבש, ג'ינג'ר ושתי כוסות ציר ירקות או מי ברז (מתוך ליטר הנוזלים סה"כ). שופכים את הרוטב לסיר ומערבבים.
מוסיפים את יתרת הנוזלים, מערבבים ומביאים לרתיחה. כשהנוזל רותח מוסיפים את הירקות (גזר, תפ"א, קישואים, פטריות).
מפזרים מעל את החיטה והעדשים. מביאים לרתיחה בסיר מכוסה ומתבלים במלח ופלפל.
מנמיכים את הלהבה, כך שתהיה רתיחה עדינה, ומבשלים לפחות שעה וחצי.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0