המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
להכניס את נתח הבשר לסיר לחץ ולבשל עד לריכוכו (יש לשמור 2 כוסות מהציר ).
לתוך סיר רחב ושטוח, להכניס ראש שום קלוף וקצוץ עם רבע כוס שמן זית.
להוסיף את הכוסברה הקצוצה ולערבב כ- 3 דקות על אש גבוהה.
להוסיף את נתח הבשר כשהוא חתוך לקוביות ולערבב קלות.
להוסיף כף כמון וקורט פלפל שחור. אין להוסיף מלח מאחר שהבשר עצמו מלוח.
להוסיף את החומוס וכוס ציר בשר, לבשל על אש נמוכה מאוד.
מומלץ להגיש על מגש עמוס באורז לבן כשכל הבשר עליו בערימה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0