המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
בסיר גדול עם מעט שמן מזהיבים את הבצל והשום. מוסיפים את הבשר ומטגנים עד להשחמה עדינה.
מוסיפים את היין ומצמצמים מעט. מוסיפים את רסק העגבניות, העגבניות הטריות, את הסילאן, ושאר התבלינים ומכסים בציר עוף.
מבשלים כ-120 דקות על אש נמוכה, בשעה האחרונה מכניסים את הארטישוק.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0