המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בסיר גדול עם מעט שמן מזהיבים את הבצל והשום. מוסיפים את הבשר ומטגנים עד להשחמה עדינה.
מוסיפים את היין ומצמצמים מעט. מוסיפים את רסק העגבניות, העגבניות הטריות, את הסילאן, ושאר התבלינים ומכסים בציר עוף.
מבשלים כ-120 דקות על אש נמוכה, בשעה האחרונה מכניסים את הארטישוק.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0