המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מטגנים בצל בשמן, מוסיפים את חתיכות הבשר לסגירה ומוסיפים את גרגירי החומוס המושרים.
מוסיפים את הפלפל האדום, השום והעלי דפנה ולאחר מכן מוסיפים את רוטב הסילאן ואת כל שאר התבלינים.
מוסיפים מים שיכסו את התבשיל, מביאים לרתיחה.
מנמיכים את האש ומבשלים כ-120 דקות.
יש לבדוק כל חצי שעה את מצב הנוזלים בתבשיל ולהוסיף מעט בכל פעם במידת הצורך.
מכבים את האש ומשאירים מכוסה ל-30 דקות נוספות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0