המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
חותכים את תפוחי האדמה לקוביות קטנות.
בסיר גדול, על להבה גבוהה, מטגנים את הבצל בשמן עד גוון זהוב בהיר, מוסיפים את השום ומערבבים היטב.
מוסיפים את קוביות הבשר וממשיכים לטגן, תוך כדי ערבוב. מוסיפים את תפוחי האדמה החתוכים, את הפפריקה, הפלפלת ואבקת המרק, מערבבים היטב ומטגנים כדקה נוספת.
מוסיפים לסיר את העגבנייה הקצוצה, הקמח, רסק העגבניות, מלח ופלפל. מערבבים היטב ומוסיפים את המים (המים צריכים לכסות את התבשיל).
מערבבים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומכסים.
מבשלים כ-40 דקות, עד שהבשר רך.
מגישים חם. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0