המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
פורסים את הכרשה לפרוסות דקות ומכניסים לסיר עם שמן הזית. מוסיפים את שיני השום ואת שורש הפטרוזיליה ומטגנים עד שהכרשה הצטמצמה ונהייתה שקופה.
מוסיפים את הפטריות שחתכנו לקוביות: קודם הפורטובלו וכעבור דקה או שתיים את השמפיניון .
כעבור דקה נוספת מוסיפים את הערמונים. מכסים את הכול עם חצי כוס יין.
מוסיפים את הגריסים ומתבלים מלח, פלפל , עלים מגבעולי התימין , כף סילאן , מעט מיץ לימון ואגוז מוסקאט מגורר ומערבבים.
יוצקים שלוש כוסות מים, מערבבים ומביאים לרתיחה.
מבשלים על אש נמוכה כ-30 דקות (בינתיים הבית מתמלא ריחות..).
להגשה מפזרים מעל מעט עלי תימין או עירית קצוצה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0