המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לטגן את הבצל עד הזהבה, להוסיף את קוביות הקישוא ולטגן מעט, להוסיף את הגריסים המלאים, להוסיף את כל התבלינים.
לכסות, לבשל על אש קטנה כ-20 דקות או עד שהגריסים רכים לטעמכם.
לסגור את האש, להמתין כעשר דקות, לפזר פטרוזיליה קצוצה, להגיש כתוספת או כמנה ולצדה סלט.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0