ליצוק לסיר רחב את השמן לסדר בתחתית הסיר את פרוסות העגניה והגמבה, לפזר מסביב את השום, לסדר מעל את הדג, בצד לשים את הפלפלים החריפים וכן להוסיף את הלימון הכבוש.
שלב 3
0 דקות
לפזר מעל את הכוסברה ולמלא מים עד כיסוי הדג, לא יותר ולהביא לרתיחה.
שלב 4
40 דקות
לבשל כ- 40 דקות על להבה בינונית. להשאיר מעט רוטב לדג, לא לאדות את כל המים.
שלב 1
מתוך
4
משרים את הדג במלח ומיץ לימון כ-30 דקות.
שלב 2
מתוך
4
ליצוק לסיר רחב את השמן לסדר בתחתית הסיר את פרוסות העגניה והגמבה, לפזר מסביב את השום, לסדר מעל את הדג, בצד לשים את הפלפלים החריפים וכן להוסיף את הלימון הכבוש.
שלב 3
מתוך
4
לפזר מעל את הכוסברה ולמלא מים עד כיסוי הדג, לא יותר ולהביא לרתיחה.
שלב 4
מתוך
4
לבשל כ- 40 דקות על להבה בינונית. להשאיר מעט רוטב לדג, לא לאדות את כל המים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0