המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לחתוך את החצילים לקוביות, לזרות מלח ולהניח במסננת 30 דקות.
לקצוץ את הבצל ולטגן במחבת עד הזהבה.
לחתוך את הפלפלים הירוקים לרצועות ולטגן עם הבצל.
במחבת אחרת לטגן את החצילים, לאחר ששטפנו וניגבנו אותם.
להוסיף את החצילים לבצל.
להוסיף חצי כוס מים, רסק עגבניות, פלפל ירוק קצוץ ותבלינים ולבשל 20 דקות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0