המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מרתחים את הטחול פעמיים ומסננים מהמים.
לבשל את תפוחי האדמה עד להתרככות.
בסיר נפרד לטגן בצל ופלפל חריף עם מעט שמן זית, להוסיף את הטחול וקוביות תפוחי האדמה יחד עם מי הבישול ותבלינים, לערבב ולהביא לרתיחה.
להנמיך להבה ולבשל כ-30 דקות .
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0