בסיר גבוה ורחב, מחממים את שמן הזית. מוסיפים את קוביות הכבש וסוגרים את הבשר בעדינות. הכבש צריך לשמור בתוכו את כל המיצים. מטגנים כדקה מכל צד. זהירות: חשוב לא לחרוך את הבשר.
שלב 2
0 דקות
מעבירים את הבשר לצלחת ומניחים בצד.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים לסיר את הבצל ומטגנים עד הזהבה. מוסיפים את השום, הפלפלים החריפים והפלפלים האדומים ומטגנים עוד כ-10 דקות.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים את הבטטות ואת התבלינים ומבשלים תוך ערבוב כ-5 דקות נוספות, לחיבור כל הטעימים.
שלב 5
0 דקות
מוסיפים לסיר את הבשר, יוצקים מעל ציר עוף עד גובה התבשיל. אם רוצים בשלב זה אפשר להוסיף פירות מיובשים (באיזה הרכב שאוהבים) ומביאים לרתיחה.
שלב 6
0 דקות
מנמיכים את הלהבה לנמוכה ביותר, מכסים ומבשלים 5-4 שעות (ומומלץ לילה שלם על פלטה של שבת). במלך הבישול, אם חסרים מים בתבשיל מוסיפים מים רותחים.
שלב 1
מתוך
6
בסיר גבוה ורחב, מחממים את שמן הזית. מוסיפים את קוביות הכבש וסוגרים את הבשר בעדינות. הכבש צריך לשמור בתוכו את כל המיצים. מטגנים כדקה מכל צד. זהירות: חשוב לא לחרוך את הבשר.
שלב 2
מתוך
6
מעבירים את הבשר לצלחת ומניחים בצד.
שלב 3
מתוך
6
מוסיפים לסיר את הבצל ומטגנים עד הזהבה. מוסיפים את השום, הפלפלים החריפים והפלפלים האדומים ומטגנים עוד כ-10 דקות.
שלב 4
מתוך
6
מוסיפים את הבטטות ואת התבלינים ומבשלים תוך ערבוב כ-5 דקות נוספות, לחיבור כל הטעימים.
שלב 5
מתוך
6
מוסיפים לסיר את הבשר, יוצקים מעל ציר עוף עד גובה התבשיל. אם רוצים בשלב זה אפשר להוסיף פירות מיובשים (באיזה הרכב שאוהבים) ומביאים לרתיחה.
שלב 6
מתוך
6
מנמיכים את הלהבה לנמוכה ביותר, מכסים ומבשלים 5-4 שעות (ומומלץ לילה שלם על פלטה של שבת). במלך הבישול, אם חסרים מים בתבשיל מוסיפים מים רותחים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0