המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להניח את נתח הבשר בסיר, לכסות במים ולהביא לרתיחה.
לבשל כ- 90 דקות עד שהבשר מתרכך.
להוסיף את הארטישוק הירושלמי ותבלינים. לערבב קלות.
להוסיף מים עד כיסוי המרכיבים ולהביא לרתיחה.
לבשל 40 דקות נוספות, עד לריכוך והסמכה של הרוטב.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0