המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים את השמן בסיר ומוסיפים את פרוסות הבשר. מוסיפים את התבלינים (מלח,פלפל וכמון) ומאדים מכל הצדדים חמש דקות עד להשחמה.
מוסיפים מים עד לגובה של הבשר, מביאים לרתיחה מכסים ומבשלים במשך 60 דקות באש נמוכה.
לאחר שעה, כשהבשר התרכך, מוסיפים לסיר את הפול, הכוסברה, השום ומיץ הלימון ומערבבים.
מבשלים במשך 30 דקות עם מכסה סגור.
ממשיכים לבשל עוד קצת בלי המכסה עד שהרוטב מסמיך.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0