משרים את הלוביה במים למשך לילה, מסננים ממי ההשריה.
שלב 2
0 דקות
מעבירים לסיר מכסים במים ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש קטנה שעה, מסירים מהאש ומסננים.
שלב 3
0 דקות
מחממים בסיר את השמן, מוסיפים את זרעי הכמון ומקל קינמון ומטגנים 5 דקות.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים עד שהבצל מתחיל להזהיב. מוסיפים את הפטריות ומטגנים 5 דקות.
שלב 5
0 דקות
מוסיפים את העגבניות, כמון, כורכום וצ'ילי ומטגנים דקה. מוסיפים את הלוביה, מתבלים במלח ובפלפל, מוסיפים כוס מים ואבקת מרק עוף ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש קטנה בסיר מכוסה במשך כ-60 דקות, עד שהרוטב מסמיך.
שלב 6
1 דקות
טועמים ומשפרים תיבול. מגישים חם על אורז לבן ובעיטור כוסברה או פטרוזיליה קצוצה (לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון).
שלב 1
מתוך
6
משרים את הלוביה במים למשך לילה, מסננים ממי ההשריה.
שלב 2
מתוך
6
מעבירים לסיר מכסים במים ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש קטנה שעה, מסירים מהאש ומסננים.
שלב 3
מתוך
6
מחממים בסיר את השמן, מוסיפים את זרעי הכמון ומקל קינמון ומטגנים 5 דקות.
שלב 4
מתוך
6
מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים עד שהבצל מתחיל להזהיב. מוסיפים את הפטריות ומטגנים 5 דקות.
שלב 5
מתוך
6
מוסיפים את העגבניות, כמון, כורכום וצ'ילי ומטגנים דקה. מוסיפים את הלוביה, מתבלים במלח ובפלפל, מוסיפים כוס מים ואבקת מרק עוף ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש קטנה בסיר מכוסה במשך כ-60 דקות, עד שהרוטב מסמיך.
שלב 6
מתוך
6
טועמים ומשפרים תיבול. מגישים חם על אורז לבן ובעיטור כוסברה או פטרוזיליה קצוצה (לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון).
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0