המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
יש לבשל את הלשון בסיר עם מים כמה שעות, עד ריכוך (עדיף בסיר לחץ).
לאחר הריכוך, לקלף את קליפת הלשון הגסה ולהסירה לחלוטין.
לקרר את הלשון לגמרי. (למניעת התפוררות בפריסה).
כשהלשון התקררה יש לפרוס לפרוסות לא עבות מדי, פרוסות יפות למנה.
לפזר בסיר את פרוסות הגזר, להניח את פרוסות הלשון המבושל, באופן יפה ושווה בסיר.
בקערית קטנה יש לערבב את התיבול עם השמן, ואז יש לפזר מעל הכל ולנער את הסיר בעדינות, כדי שהטעמים יתחברו.
להוסיף מנוזלי הבישול של הלשון עד כיסוי המרכיבים ולבשל עוד כ- 35 דקות עד להסמכה יפה של הרוטב.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0