המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים בצל ושום בתוך סיר ומוסיפים קופסת רסק עגבניות + כוס מים.
בוחשים על אש קטנה ומביאים לרתיחה, מתבלים, מכניסים את תפוחי האדמה (כמובן חתוכים ונקיים) ואת הזיתים.
מוסיפים את רצועות חזה העוף לאחר 3 דקות בערך. מוסיפים מעט מים בגובה העוף (לא בוחשים) משאירים כ-30 דקות על אש קטנה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1