המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכניסים לקערה את כל מרכיבי הקציצות - בשר, בצל, פטרוזיליה, סלרי, מלח, פלפל, כורכום וכמון ומערבבים היטב.
חוצים כל שומר לחצי. קוטמים את שני קצוותיו ומפרידים את העלים בזהירות.
ממלאים כל עלה בקציצה הבשרית ומניחים בצד.
מחממים שמן בסיר רחב. מוסיפים לסיר את הבצל ומטגנים עד שקיפות.
מוסיפים את העגבניות, עלי הסלרי, תבלינים, את המים ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את האפונה וסירות השומר הממולאות, ולבסוף גם את תפוחי האדמה החתוכים.
מבשלים על אש בינונית כ-35 דקות.
מעבירים לצלחת הגשה לצד לחם טרי.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0