המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לקצוץ את הבצלים ולטגן בשמן קנולה.
לחתוך את הסטייק לרצועות דקות ולהוסיף לבצל, לטגן עוד כחמש דקות.
להוסיף את הפתיתים, מלח, פלפל ושתי כוסות מים רותחים.
להמשיך לבשל על אש גבוהה, עד שהמים מתאדים, לסגור עם מכסה ולבשל על אש קטנה, עוד כעשר דקות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0