המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מנקים היטב את חלקי העוף (למי שמעדיף, אפשר להסיר את העור), ומייבשים במגבות נייר.
קולפים את תפוחי האדמה ופורסים אותם לרוחב.
חולטים את הזיתים במים רותחים במשך 10 דקות ומסננים.
מטגנים בסיר רחב את הבצל בשמן, על להבה בינונית, כ-5 דק', עד לקבלת גוון זהוב. מוסיפים את חלקי העוף ומטגנים 5 דקות מכל צד.
מרחיקים את חלקי העוף מהסיר ומוסיפים לבצל את רסק העגבניות, המים, הזיתים, השעועית, הגזר, העגבנייה המגוררת, רוטב הווסטרשיר, הסוכר או הממתיק המלאכותי והשום, ומערבבים.
מתבלים בפטרוזיליה, בפפריקה, בכמון, בציפורן, במלח, בעלי הדפנה ובפלפל. מערבבים ומביאים לרתיחה.
מחזירים את חלקי העוף למרק הרותח ומפזרים סביבם את פרוסות תפוחי האדמה.
מנמיכים את הלהבה, מכסים את הסיר ומבשלים כשעה ורבע, עד שתפוחי האדמה רכים. *ניתן להמיר את הסוכר בטבלייה של סוכרזית. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0