המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים שמן במחבת, מוסיפים את חלקי העוף וסוגרים מכל הצדדים. מוציאים את העוף ושומרים במקום חם.
מוסיפים למחבת את הבצל ומטגנים עד שהוא מזהיב. מסירים את המחבת מהאש, מוסיפים את הפפריקה החריפה והמתוקה ומערבבים.
מחזירים את העוף למחבת ומוסיפים את העגבניות. ממליחים ומחזירים את המחבת לכיריים.
מנמיכים את האש ומוסיפים את פרוסות הפלפל, מכסים ומבשלים עד שהעוף מוכן.
הגשה: מניחים את העוף על צלחות ההגשה ויוצקים עליו את הרוטב. הצעת הגשה - מוסיפים בצקניות ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0